Hvordan kan eg administrere brukergrupper?

Paul Hoemke
  • Oppdatert

For å gjøre valg av medlemmer enklere i Fonn, kan du opprette brukergrupper. Gruppene kan brukes i alle prosjekter i organisasjonen, og gjør det enklere å tildele eller varsle korrekte medlemmer.

Gruppe Oppretting

Definer brukergrupper din organisasjon trenger i organisasjonspanelet under Personer -> Brukergrupper:

Opprett og navngi gruppene etter det du trenger

Legg til medlemmer til brukergrupper

Når gruppene er definert, kan prosjektmedlemmer legges til fra medlemslisten i organisasjonens prosjekter.

Velg "Rediger medlem" og deretter velg en "Brukergruppe", før du lagrer.

User Groups in Action

Når gruppene er definert, og brukere lagt til, finner du gruppene på toppen når du velger medlemmer.

Forbundet med